Mnenja strank

“Pozdravljeni! Samo da povem, da sem danes dobila paket. Zelo luštne maske. Če bom še kdaj kaj rabila, se vsekakor spomnim na vas 🤗 Lp.”

Elza

“Moja izkušnja z Bunnyway je zelo pozitivna. Katja svojimi unikatnimi oblekicami obleče mojo malo pikico in mene. Zelo mi je všeč raznoliko blago,ki ga ima na voljo, njena prijaznost in smisel za njen stil kombiniranja barv blaga.”

Špela B.

“Pozdravljeni!  Sem tok zadovoljna s prejšnjimi pajkicami… Da sem hotela še ene… Tele pa so tako super barve, pa povsod lahko kombiniraš… HVALA! ”

Katja T.

“BunnyWay je trgovinica z raznoliko ponudbo, vse od pustnih kostumov za malčke, do tekstilnih toaletnic torbic in dodatkov za hišne ljubljenčke, se najde v njej. Vidi in občuti se, da so izdelki narejeni z ljubeznijo poleg tega pa do tudi iz odličnih materialov, tekstil se ne mucka in barve jim ne bledijo.

Mlada in prijazna ustvarjalka / šivilja Katja se zavzame tudi za posebne izdelke po naročilu. Cene so dostopne in poštene, tako kot si kvalitetno, ročno delo zasluži.”

Ajda K.”

“Za svaku preporuku! Prezadovoljna sam s naručenim personaliziranim dječjim kompletom za curicu. Super vlasnica s kojom se može sve dogovorit i brza isporuka. 😊

Tina T.